آشنایی با شرح وظایف آزمایشگاه غذاوداروبوشهر

6 خرداد 1396
خلاصه شرح وظایف آزمایشگاه غذاوداروبوشهر به شرح ذیل اعلام می گردد:
1- کنترل کیفیت محصولات غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح تولید و عرضه ارسالي از اداره نظارت ، مراکز و شبکه هاي بهداشتي و درماني استان ، گمرک بنادر بوشهرواداره بنادر وکشتیرانی بوشهر، اداره مبارزه با مفاسد اجتماعي واداره جمع اوری اموال تملیکی ، نیروی انتظامی وستاد مبارزه با قاچاق کالا وشاکيان خصوصي و .... ۲- نظارت و بازدید از آزمایشگاههای صنایع تولید کننده مواد اولیه و فرآورده های غذایی و آشامیدني و بهداشتي به منظور تائيد صلاحيت علمي و فني کارخانجات و اطمينان از حسن اجراي GMP ۳- بررسی روشهای جدید کنترل کیفیت فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتي و به روز کردن اطلاعات موجود در آزمايشگاه ۴- کنترل و اجرای ضوابط و استانداردهای تعیین شده جهت صدور پروانه بهره داری و ساخت محصولات تولیدی ۵- بررسی صلاحیت آزمایشگاههای مواد غذایی و بهداشتی همکار و واحدهای تولیدی ۶- آموزش مسئولین فنی کارخانجات تابعه استان و کار آموزان و دانشجویان مراکز دانشگاهی ۷- شرکت کارشناسان در دوره های باز آموزی تخصصی ۸- بررسی فرآورده های وارداتی از نظر تطبیق کیفیت کالا با برگه آنالیز و گواهی بهداشت ارائه شده . ۹- رتبه بندی آزمایشگاههای کارخانجات و واحد های تولیدی تحت پوشش . ۱۰- کالیبراسیون لوازم آزمایشگاهی جهت بالا بردن میزان دقت در آزمون و اطمینان از صحت نتایج آزمون . ۱۱- همکاری در طرحهای ضربتی مراکز بهداشتی به منظور تشدید کنترل مواد غذایی و بهداشتی در سطح عرضه ۱۲- تدوین sop ها و دستورالعملهای کاری آزمایشگاه ۱۳- ارائه اطلاعات آماری عملکرد آزمایشگاه بمنظور بیان توانمندی این واحد در امر کنترل و نظارت بر کیفیت فرآورده های غذایی ، اشاميدني ، آرايشي و بهداشتي و ايجاد اطمينان از وجود سيستم نظارتي فعال و کار امد در سطح جامعه ۱۴- مشارکت و همکاری با آزمایشگاه کنترل غذا و دارو وزارت بهداشت در خصوص اجرای طرحهای ایمنی مواد غذایی از جمله : طرح ملی حذف جوش شیرين از نان ، طرح ملي اندازه گيري يد و درصد خلوص در نمک طعام ،طرع غني سازي آرد با آهن و اسيد فوليک ، طرح کشوري pms طرح بررسی میزان پراکسید در زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان ۱۵- انجام اقدام پ‍‍ژوهشی در بخشهای مختلف آزمایشگاه ۱۶- همکاری در انجام پروژه های تحقیقاتی با مراکز دانشگاهی ۱۷- تجهیز آزمایشگاه با توجه به توسعه روشهای کنترل فرآورده های غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتي سایر وظائف آزمایشگاه غذاودارو بوشهر بدین ترتیب می باشد: اجرای مصوبات مجموعه با توجه به استراتژی های تعریف شده برنامه ریزی و سازماندهی مجموعه بخش های آزمایشگاه. تعیین وتدوین خط مشی و استراتژی آزمایشگاه تصویب اهداف بخش های آزمایشگاه و نظارت برنحوه تحقق آن ها تصویب مستندات مود نیاز بخش های آزمایشگاه شرکت درجلسات و گردهمایی هایی که در فعالیت های بخش های آزمایشگاه موثر است نظارت براجرای آئین نامه و مقررات موضوعه ( ادارای، مالی و فنی) بررسی گزارش ها وآمار فعالیت های بخش های آزمایشگاه و پیگیری فعالیت های دردست اجرا ایجاد محیط کار مناسب برای هرچه بهتر امور تامین منابع و زیرساخت های لازم برای اجرای هرچه بهتر امور

کلمات کلیدی:
آزمایشگاه             غذا     دارو    
تعداد بازدید:   ۱۱۴

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >