بخش پذیرش نمونه
نمونه های ارسالی از ادارات و سازمانهای مختلف از جمله : اداره نظارت بر مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی ، و بهداشتی ، شبکه ها و مراکز بهداشت استاان ، اداره گمرک ، استاندارد ، اشخاص حقیقی و واحد های تولیدی و نیروی انتظامی توسط بخش پذیرش آزمایشگاه دریافت و پس از ثبت در دفتر و اتوماسیون آزمایشگاه و الصاق برچسب جهت انجام آزمون ها و پاسخ دهی به ارباب رجوع افراد از دیگر وظایف کارمند شاغل در بخش است
واحد لبنیات
در این بخش انواع شیر ( پاستوریزه ، استلیزه ، طعم دار ) - ماست ( تازه ، چکیده ،) - کره ( گیاهی - حیوانی ) خامه ( پاستوریزه ، استریلیزه ) - پنیر ( آب نمکی ، uf ، خامه ای ، پروسس ، پیتزا ) - دوغ - انواع کشک ( خشک ، مایع ، مایع صنعتی ) - بستنی - شیر خشک مورد آزمون قرار می گیرد .