مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی
شرح وظایف :
تعیین خط مشی و تنظیم برنامه های تحقیقاتی ، مطالعاتی و تخصصی آزمایشگاهی و تقسیم وظایف و نظارت بر حسن انجام آن
مطالعه در مورد مواد مختلف که مصرف آنها از طرف سازمانهای بهداشتی بین المللی منع شده است و گزارش به مقام مسئول
کنترل و نظارت بر ساخت مواد از نظر فرمول ترکیب و بهداشتی بودن محصول و حذف مواد اولیه یا افزودنی غیر مجاز از محصولات تولیدی
مطالعه و جمع آوری اطلاعات فنی در مورد کالالهای وارده به کشور یا صادره از نظر ترکیبات شیمیایی
استفاده از روشهای آماری در بهبود کیفیت آزمایشگاهی
تهیه لیستهای رنگهای مجاز و اسانسهای مصرفی در مواد و انطباق آنها با فرمولی که متقاضیان ساخت مواد اولیه میکنند
اقدام به طرح پرونده های ساخت و بهره برداری در کمیسیونهای مربوط توضیح در مورد فرمولهای مشخصات مواد اولیه و نظایر آن در صورت لزوم
نظارت بر انجام آزمایش مجدد بروی مواد مشکوک در صورت لزوم
انجام راهنمایی لازم به کادر شاغل در آزمایشگاه تحت نظر و نظارت بر عملکرد و هماهنگی فعالیتهای آنها
آموزش روشهای HACCP , GMP , GHP برای مسئولین فنی