مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی
شرح وظایف :
حضور و نظارت مستمر در زمان فعالیت آزمایشگاه.
نظارت بر رعایت الزامات و اصول GLP و یا ISO 17025 در فعالیت های آزمایشگاهی.
نظارت بر فرآیند دریافت نمونه.
نظارت و مشارکت در تدوین روش های آزمون ، روش های اجرایی و فنی.
نظارت بر انجام آزمون ها مطابق دستورالعمل اجرایی روش های آزمون SOP و مراجع مورد تأیید آزمایشگاه مرجع.
نظارت بر امور فنی ،دستگاهی ،کالیبراسیون و حفظ و نگهداری تجهیزات.
نظارت بر تهیه مواد و استاندارد های کاری و مرجع.
نظارت بر تهیه کلیه مستندات و سوابق.
نظارت بر انجام آزمون های مهارت آزمایی و ارائه گزارش نهائی.
نظارت بر نتایج آزمون، بررسی ،تأیید و ارائه گزارش نهائی.
امضاء و مهمور نمودن برگه نتایج آزمون با در نظر گرفتن کلیه شرایط علمی، فنی و حقوقی مربوطه.
شناسایی منابع بالقوه بروز خطا در واحدهای مختلف آزمایشگاه و برنامه ریزی جهت ارزیابی ریسک و اقدامات اصلاحی.
نظارت بر رعایت اصول ایمنی در آزمایشگاه.
نظارت بر اجرای برنامه های آموزشی و ارزیابی صلاحیت عملکرد کارکنان.
برنامه ریزی و پیگیری ارزیابی اثر بخشی اقدامات اصلاحی منتج از ممیزی های داخلی یا خارجی و نگهداری مستندات مربوطه.
رعایت محرمانگی در کلیه امور.
رسیدگی به شکایات و پاسخگویی به مراجع ذیربط در ارتباط با فعالیت های آزمایشگاه.
کنترل و نظارت بر حسن اجرای ضوابط و مقررات جاری.