مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی


مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی

 شرح وظایف :

حضور و نظارت مستمر در زمان فعالیت آزمایشگاه.

نظارت بر رعایت الزامات و اصول GLP و یا ISO 17025 در فعالیت های آزمایشگاهی.

نظارت بر فرآیند دریافت نمونه.

نظارت و مشارکت در تدوین روش های آزمون ، روش های اجرایی و فنی.

نظارت بر انجام آزمون ها مطابق دستورالعمل اجرایی روش های آزمون SOP و مراجع مورد تأیید آزمایشگاه مرجع.

نظارت بر امور فنی ،دستگاهی ،کالیبراسیون و حفظ و نگهداری تجهیزات.

نظارت بر تهیه مواد و استاندارد های کاری و مرجع.

نظارت بر تهیه کلیه مستندات و سوابق.

نظارت بر انجام آزمون های مهارت آزمایی و ارائه گزارش نهائی.

نظارت بر نتایج آزمون، بررسی ،تأیید و ارائه گزارش نهائی.

امضاء و مهمور نمودن برگه نتایج آزمون با در نظر گرفتن کلیه شرایط علمی، فنی و حقوقی مربوطه.

شناسایی منابع بالقوه بروز خطا در واحدهای مختلف آزمایشگاه و برنامه ریزی جهت ارزیابی ریسک و اقدامات اصلاحی.

نظارت بر رعایت اصول ایمنی در آزمایشگاه.

نظارت بر اجرای برنامه های آموزشی و ارزیابی صلاحیت عملکرد کارکنان.

برنامه ریزی و پیگیری ارزیابی اثر بخشی اقدامات اصلاحی منتج از ممیزی های داخلی یا خارجی و نگهداری مستندات مربوطه.

رعایت محرمانگی در کلیه امور.

رسیدگی به شکایات و پاسخگویی به مراجع ذیربط در ارتباط با فعالیت های آزمایشگاه.

کنترل و نظارت بر حسن اجرای ضوابط و مقررات جاری.

 


چارت سازمانی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی
Skip Navigation Links.

تعداد بازدید:   ۱


برگشت>>

< >